Na dně plastu po Chardonnay
~
Někde, a je kde!, dští pro nás naděje,
na krajíčku světa snad že ji najdeme,
zachovanou, deštěm bičovanou, -
a přeci věřím, že najdem' řeč vzájemnou.
Někde na nás čeká přípojný vlak,
nemeškejme - vagón řítí se vpřed,
a i když zábrany přes pražce kladou,
pražádná láska se nesetká s vadou;
láska je pelyněk, jindy zas med.
Tak vstříc všem netuchám, plnou parou vpřed!
Milá má duše, ono totiž:
Nejen rájem je potřeba si projít...
I dštící rány sbírat, a pak zhojit.
Láska jako vše dvojí tváři má:
první káže smír, druhou smrt objímá.
Tak vstříc všem propastem, neztrácej víru!
No..Máš to trochu jako z rychlíku
a u okénka..z informacemi
mi byl podán hadr na hlavu.
Už se nebojím..
přešla mě migrééna
A ta prý lásce škodí *:)).
Já Věřím věřím věřím. Tak :);)
27.06.2022 23:54:50 | jenommarie
... letám, padám - a znovu se zvedám. Však tvá bílá lýtka a ve vlasech květina. Ach, Amorku můj, nic nekončí... když začíná*
27.06.2022 18:59:26 | šerý
...víru ve špatný jsem nikdy neztratil!...;-)dělám si legraci, promin...
27.06.2022 14:36:28 | Marten