Letní bouřka
Červnový večer, den jde spát
blíží se bouřka, hřmění
a já sedím sám, nevím co chtít si přát
blesky v oblacích, čistý vzduch, tření..
Déšť čistí noc
a vše mi hlavou letí
co posralo se od Vánoc
v myšlenkách jen ta hromada smetí.
A plácám se od ničeho, k ničemu
nějak furt ztratil jsem směr
ne, nebrečím, nevzlykám
jen tak si stýskám, co už nemám, a co všechno jsem měl...
Přečteno 190x
Tipy 12
Poslední tipující: Caliéry, Stanislav32, Lioness, mkinka, Frr, CULIKATÁ, Sonador, Psavec
Komentáře (3)
Komentujících (3)