Mé korporátní srdce vzplálo,
že nemá vůbec práce málo,
hladinu stresu žádnou nemá
odborová mluvčí němá.
KPI nastavené střídmě,
zlehka se nese tohle břímě,
výsledky máme přece všichni.
Zhluboka nadechni a kýchni.
Společně lepší zítřky vidí
management všech těch skvělých lidí.
Přidej se k davu, skanduj, jásej,
na LinkedInu trochu lásky zasej.
Očistný plamen jasně hoří,
za stoly tváře vatru tvoří,
pracovní zápal vidíš všude,
když z popela i něco zbude.