Můj anděl maminka
Anotace: Můj anděl maminka
Do prázdného křesla hledím
myšlenky mám neklidné
vyčítam si zas vše
jak mohlo to být bezchybné
kdybych udělala mnohém víc
a nedávala na její řeči
teď bych ji tu mohla mít
a poslední dny zas jen brečím
vše co už přes rok dělám
to je pro mou nejmilovanější
že někdy na kolena pomalu padám
rychle vstanu a k nebi vzhlížím
Přečteno 235x
Tipy 11
Poslední tipující: Emily Říhová, Jeněcovevzduchukrásného, Kan, Sonador, Psavec, Vivien, mkinka
Komentáře (8)
Komentujících (4)