Chtělo by se říct: Panečku, ten život ale píše básně. Ale není to jen zásluha života,ale umění básníka popsat slovy. Zde se hodně povedlo. Krásná symbióza.
09.08.2022 07:38:15 | cestadolesa
Tak takovou poezii já můžu* Jsem rád, že jsi publikoval a já si mohl počíst.
31.07.2022 21:10:57 | šerý
.....No když se člověk "zaposlouchá"do jejich vyprávění.......Ji./úsměv/
31.07.2022 18:39:39 | jitoush
Nedávno foukal vítr a já byl sám v lese v okolí Přelouče a stromy spolu mluvily řečí králů s nasazenou korunou. Snad v tomto případě nebylo nevhodné naslouchat povídání blízkých. :)
06.08.2022 17:35:09 | Now
.....Určitě ne.....oni byli rádi,že aspoň někdo "rozumí",dokáže porozumět....Ji./úsměv/....vždyť jsou to živé Bytosti...
06.08.2022 20:10:14 | jitoush