ubývá vody
za tenčícím se splavem
plasknou bříška bobříkům
v brázdách makového pole
zas ukrutně svítá
a přitom předčasně probuzené slunce
jen rozmrzele zívá...
venkovská mládež
se chystá podél cyklostezek
zasít dračí zoubky...
nad loukami
poli
parkovišti supermarketů
úsvit vystrčil svou nezaměnitelnou řiť...
samospádem dne
jakžtakž uhašené lesní požáry
vracejí vyžehlené minisukénky
pyromanickým sufražetkám
jejichž revmatická kolénka
se chystá zulíbat den
šťastný jako takřka vyléčené kurděje
opuštěného námořnictva
z ostrova pokladů...
tohle je nářez Frráčku.... tak s radostí líbejme, na splasklé bobříky mlčení nedejme:)* ST
14.08.2022 08:06:18 | Sonador
A tak si šlape na špičky daší den. Ty jsi mu v pěkné popisnosti rozvedl časovej harmonogram. S rozletem až k slané vzpomínce námořnictva ostrova pokladů. Pěkně rozvíjená myšlenka, až do tvých originálně-poetických rozhledů*
12.08.2022 01:46:39 | šerý
Díky Frr.
V závěru jsem pochopil kam patřím.
Trosečník s úsměvem a
rukou kolem pasu Jitřenky.
Ať se Ti daří.
11.08.2022 16:02:12 | Fialový metal
Tobě též "Fialovej"..ale prosím Tě z podzimka nebuď ocúnem-ten je jedovatej.."metal" je bezpečnější-jistější--:-D*
11.08.2022 23:38:37 | Frr