Byla to prý osudová přitažlivost
nemusel jsem říkat pojď mi v ústrety
Skoro každý nám magnetismus záviděl
Koho by nedojala láska mladých těl
Chtěná blízkost protipólnými magnety...
Leč póly byly shodné - do roka a do dne
"Šéfe vzbuďte se - dáte si ještě pivo?"
Osudným..:)
18.09.2022 12:07:09 | jenommarie
Maji dodatečně gratulace k jmeninám!
Klientů plnou živnost a zdraví přeje
Soudek Marty
18.09.2022 22:33:52 | kudlankaW
To je moc milý Márty:)), děkuji za přání a přání;).
Přeji TI také, ať se TI ve všem daří. Pa a krásný den. M
20.09.2022 02:06:01 | jenommarie