Ámen
Stačilo málo,
minula chvíle,
vyhasl plamen,
zavřel se kruh.
Co včera zdálo
se černobílé,
s dovětkem „ámen“
rozetnul Bůh.
Pod rouškou noci
uvadly květy,
zbyla jsi sama,
já zůstal sám.
Není v mé moci
spojit dva světy,
umění klamat
neovládám.
Rozpusť si vlasy,
setři si šminky,
své perly černé
do skříňky dej.
Na pěkné časy
zbudou vzpomínky,
a na mizerné
nevzpomínej.
Přečteno 146x
Tipy 5
Poslední tipující: Marten, Kan, šerý, Protos1182
Komentáře (1)
Komentujících (1)