Namrzlé stonky jetele.
Nedopalky ještě vlhkých pampelišek
Pár holubů s ostentativním nezájmem
Když ranní tmu střídá
Večerní tma
Zoufale toužíš hrát vedlejší roli
Ve filmu kohokoliv dalšího.
V podzimku melancholie... takový až pragmatickým pohledem.
Zejména "nedopalky ještě vlhkých (horkých?) pampelišek" panečku, to je úžasný obrat*
Pěkná midi, opravdu Megan, pěkná*
05.10.2022 13:24:39 | šerý
Člověk se tu snaží dělat poesii na úrovni, pak přijde Megan a je po všem :D Výborný!
05.10.2022 09:02:23 | Ucitelskej