100

100

Platim něco přes, drobný si nech
Vynech mě, zpravidla se vrací ve třech pivech
Vratná záloha za bednu, krátká cesta tágem bez dýška
Čekám na lednovou vejplatu, když děcka vyhlížej ježíška
Málo platný, je to v akci, ničit přestat se
Představ si to půlgramový o přestávce
Nebo v gauči, doma potom v rauši
Větráš byt, i když víš, že nepřijdou naši
Málokdo ti teďka vysolí
Kdyby nešlo to na pití, tak otvíráš zrovna fazole
Povídám si, že to nebolí
Možná mě maj rádi a nechaj mi ho na stole
Na cigára stejně nestačí
Nějak je, bude to tak dál jak to bylo
Potřeba je jinde, dítě za to nesvačí
Tak tady máš to kilo..

Autor Floutkovskij, 06.10.2022
Přečteno 153x
Tipy 7
Poslední tipující: kudlankaW, Holoxicht, Psavec, Frr, mkinka, Anděl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel