Anotace: ..."to když makovičky zrály..." ( z písně soběstačného stočlenného divadelního souboru "Kuřata")
nehet na malíčku
si už sice stěží ohryžu
ale pořád jsem ohebnej
ve větru zpozdilého makotřasu
a makovice je mi tím
čím pro popelku oříšek
jen se děsím že v ní najdu
milostný vzkaz
od opuštěné dívky
z rodné Atlantidy
*
Tak tos mě rozesmál. Jsi bezva samorost, který zdobí pokojíky naší mysli.*
Ten konec - obzvláště, nemá chybu.
26.10.2022 14:23:12 | šerý
Super odvar! Darmo, není nad to se spolehnout na vlastní makovici. Máš recht **
09.10.2022 23:28:48 | Vivien
Frráčku? nebojsa!;)*
09.10.2022 11:23:25 | Sonador
písmenka polámanýho srdce
sypou se do misky s mákem
jak přesýpací hodiny uschlýho života
Hospodář čas
to vše semele a maličko přisladí cukrem
aby děti, až přijdou ze školy
měly pusy plný makových placek
žehnaných rozpuštěným teplým máslem
"Panenka Maria, Kristus pán, Panenka Maria"
09.10.2022 07:42:03 | Malá mořská víla
vílunko vílunko díky - hle - co v Tobě dříme, ach Ty má skvostná makovičko..je vidět, že jsme makotřasní blíženci**OUUH*tamta dáá da**
09.10.2022 10:27:02 | Frr