Noční dobu překročilo,
mlhavé ráno chladné.
Pomalu se probudilo,
tělo co tak rychle stárne.
V myšlenkách se toulám.
po čase dávno prožitém.
pomalu se loudám
rychle ubíhajícím životem.
vlasy Šednou.
Vrasky se množí.
Moci ještě jednou
tenhle život prožít.
Myšlenky máme stále mladé... snad jen tělo, trochu okoralé. Každá cesta někde končí. Obzor smělým, nikoli*
25.10.2022 21:23:21 | šerý