Každý týden pravidelně,
do sauny chodíme,
uvnitř všichni bez rozdílu,
se společně potíme.
Chceš-li zlepšit imunitu,
nemít kašel ani rýmu,
otužuj se a tělo řádně prohřívej,
za odměnu pevné zdraví,
ten jediný poklad pravý,
tak už nemeškej
a na saunování se dej.