Excelentní matty
Anotace: Excelentní matty(ig @matty_gamba
Z jeho kreseb padá brada
a dech se pokaždé zatajuje
když na papíru je vidět krása
co jeho nadlidský talent dokazuje
mladík který udivuje každým výtvorem
a dostává své sledující do kolen
Přečteno 128x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková, Psavec, Fialový metal
Komentáře (1)
Komentujících (1)