Když se nikdo nedívá
Když se nikdo nedívá
stejně svítí hvězdy
a vzduch se chvěje
vlnami všeho co přinesl
den
sen není fantazie
jen to co se nevešlo
nestvořilo nedokončilo
naznačilo zatoulalo
nezalilo aby rostlo
jdeš dál a dál
v myšlenkách
tříští se o skály pobřeží
vlny co neutichnou
dřív než usneme
napořád
Přečteno 146x
Tipy 18
Poslední tipující: jitoush, Frr, Marten, Psavec, Fialový metal, Sonador, mkinka, Stanislav32, ...
Komentáře (6)
Komentujících (5)