Anotace: Vánoce už jsou za námi a dárečky snad každého těší, pokud ne, tak Ježíšek to příště jistě napraví.
Raduje se dědeček
svetr jako dáreček
veselá je babička
chválí také Ježíška
Chladný pokoj nevadí
vláda ta vždy poradí
děkujeme za radu
nemáme k ní výhradu
Nevím, co si příště přát
čeho se mám zase bát
Já se bojím volby prezidenta :-)
07.01.2023 20:57:18 | Stanislav32
já se bojím jejího výsledku ;)
07.01.2023 21:11:50 | stormeater
Také nevím zda li svetr
bude stačit, co si pletu.
Zatím stačí klubíčka
a zahřeje básnička ;)
07.01.2023 18:21:31 | jenommarie