Říkáš
že tvůj život je jako jízda po bitevním poli
vstáváš
brzo ráno a pak se
ptáš
jestli si to ty ten člověk z odrazů světel a zrcadel
snídáš
v minulým čase(zase)
s tou dívkou kterou sotva
znáš
ji jen stopadesát let a pořád
víš
kde má to krásný znamínko kvůli kterýmu ses do ní tehdy zamiloval