Anotace: ...
Zimní píseň
dvojhlasně už nezní
Nebe má zahmouřený pomněnky
a šedý víčka roní světlo
pro raněný mláďata
opuštěná matkou
pro nižší dobro
a možná pro predátory
krmící dvouměsíční obavy
říjnového vrhu
Jako by to bylo včera večer
všechna ta slova
proti větru
- vždycky se ti vrátí
násobně vrátí
jak lopatky větrnýho mlýnu
zažitý vzorce
o několika neznámých
na entou