Život jde dál
a tam kde jsi stál
nezbyl ani stín
jen vítr vál
a chvilkový žal
vpil se do tišin.
Ten :( ti nevěřím. :-)))
Máš to hezký, mini(atury) ti sluší, D.
17.01.2023 18:16:10 | Violka divotvárná
Snad s jarem do tišin
paprsky vstoupí
život jde dál
ať žal jsou jen chvilky.
17.01.2023 15:08:06 | jenommarie