Anotace: .
Na nástěnce před východem
visel inzerát na člověka:
kdosi hledá kohosi
- ukřižovanej papírek
zmuchlanej jak ranní tvář
vyprávěl o třesu něčí ruky
prvňáckým písmem
rozhlížel se po lidech
jak si hledí svých košíků
jak se cukr pere s mlíkem
a lahváče cinkají umíráček dneška
kdosi hledá kohosi
a já -
kam jsem zase zaparkoval auto
tohle je úžasný, takový pěkně lidský*
(jen technická - vIsel...)
25.01.2023 17:11:30 | Sonador
Děkuji :) ahá...ježiš taková hrubka :o děkuji :)
25.01.2023 17:43:47 | GiovaniDaVinci
jenom hrubka... stává se mi taky, jen mě na ně nikdo neupozorní:)
a opravdu, moc ráda jsem četla*
25.01.2023 17:45:48 | Sonador
Já parkují u Penny vždy do dvou míst a mám tam začátečník,aby se mí nikdo nesmál, že se netrefím.
25.01.2023 13:41:12 | mkinka