Anotace: ...
Dnes už je pozdě bycha honit
dohánět resty z minula
přestávám lkát a slzy ronit
že štěstí má mě...
minula.
Kdybych tak zvládl v jednom verši
sdělit to všechno, co jsem chtěl
žít život plně bez rešerší
ač jsem se snažil...
neuspěl.
Toužil jsem napsat jednu báseň
která by měla jeden rým
život dnes šíří v lidech bázeň
a přitom je to...
boží šprým.
V tom rýmu mělo být jen světlo
jež dostali jsme od boha
však někde něco se moc spletlo
„Vždyť já jsem... možná... proboha“
Kdo z Vás tak zjistí, že je bohem
že v rukách svých má život snad
tak ten ví prd, za každým rohem
kosu už brousí a má hlad.
Jde jenom o to, co máte v sobě!
V mé duši září obloha.
ano září… protože je od… však ty už víš… krásná
… protože moudrá… úsměv.z
30.01.2023 23:25:11 | zdenka
Zajímavý komih mysli. Tak když se něco podělá mít po ruce anděla. Však, kurnik noha, mít v sobě kousek boha?
Však ale dobře vím, že Bůh je samá zkouška, boží šprým.
To máš hodně dobrý*
30.01.2023 11:21:35 | šerý
výborná
30.01.2023 08:27:21 | stormeater