Je málo činů od srdce
a spousta činů z mysli
propadáme dost lehce
od lásky k nenávisti.
Otočím se kolem osy
abych získal polohu
nevadí mi, že jsem bosý
a vím hovno o Bohu.
Mým bohem je láska ryzí
která v srdci pramení
vše ostatní je mi cizí
ať pohltí to plameny.
Láska je i o odpuštění, plameny nechme peklu.Hezky jsi to složil.
18.02.2023 16:42:27 | Jeněcovevzduchukrásného
Skvělý. Tohle: "Je málo činů od srdce a spousta činů z mysli..." je nej. 2. a 3. skrofka moc hezký zpracování.
17.02.2023 17:24:05 | Koala