Pohled muže v létech
zří poupě a kvete
dlouhonohé
Jaro nezačíná
leč po leginách
jako mohér
klouže jeho pohled
zří půle oblé
studujících
Dary pro básníky
předjaří díky
po měsících
takřka bez lyriky
Hurá viď? :D
Však přežít tu zimu dalo zabrat.
Márty..už je to tady.
22.02.2023 20:57:25 | jenommarie
Náznak předjaří polichotí
Ale březen má být nejchladnějším měsícem letošní zimy :(
Ještě nejsem zcela vyléčen a přijdou už o víkendu mrazy ( a je po extázi)
22.02.2023 21:28:08 | kudlankaW