Podzim se zimou snad nebraly konce
Celé týdny jsem opět churavěl
K životu mě přimělo až slunce
na hřebeni pár pružných dívčích těl
Ať nejenom výhledy se daří.
Skvělé ;-)
24.02.2023 18:13:38 | Fialový metal
děkuju
po velmi dlouhé době asi půlroce jsem byl venku
na čerstvém vzduchu
a bylo pár vzruchů
24.02.2023 18:14:51 | kudlankaW