Rybářská síť mě polapila,
táhla me k zemi,
ja neplavala.
Zuřivec ve mně se jen tak nedal
a nějakou větší škvíru hledal.
Já nemohla dýchat, nevnímala to,
chtela jsem ještě na světlo.
Tu se jedna náhle objevila,
ja věděla, že jsem se zachránila,
síť roztrhala,
ani nevím jak
a vyplavala vzhůru do oblak.