Anotace: ...
V potemnělých očích
hledám odraz tebe
z těch nekonečných hlubin
mě v zádech lehce zebe
Přesto chci vědět víc
přesto chci jít hloub
i kdybych se měla ztratit
chci být nyní tvou
Jen odvahu..a vkroč
jistě očka nezavře
a pak také on
v tvém pohledu
se nalezne **:)
09.03.2023 20:30:11 | jenommarie