zase ty rána
kdy za oknem hledám barvy jen
nemám odvahu vyjít ven z baráku,
a už vůbec nechci opustit moje horký kafe
za oknem mě nic nečeká,
nic se neděje za oknem
na nic nečekám, a stějně...
za oknem se děje celý svět
zase
monochromní
rána,
kdy sedím zraněný
svobodou.