Anotace: Třetí báseň kterou jsem si kdy zaznamenal. Jedna z nejstarších. Měl jsem 15 let a snažil se do veršů, jejichž pravidla jsem ještě téměř neznal, vepsat trochu té sarkastické hořkosi z pohledu na svět kolem sebe. (2013)
Sbírka: Trocha Smutné Poezie
Procházka rájem
Kráčím světem sám a sám
pozoruji dění
Teď vám malý report dám
Nic moc na tom není
Kráčím ulicemi
po kolena v špíně
válí se tu petky
vydlabené dýně
Kráčím pomalinku
po té šikné ploše
když jím mandarinku
kůru dám do koše
Lidé na mne civí
ťukaj si na čela:
"By na tě mor přišel!
By tě bodla včele!"
Svět je plný špíny
chlastu, tvrdých drog
Do divadla džíny
Všichni dýchaj smog
Je tu věru krásně
na té Boží Zemi
a já píšu básně
jak moc smutno je mi