Anotace: A v proklatě krásných příchutích Siberky, sny o holkách jsou tak horký, A v proklatě krásných příchutích Siberky, mánii jsou drifty a motorky. Dukla je zvláštní čtvrť, kolem lány polí za městem, Duklu miluj nebo suď, ulpí ti v kůži jako krém.......
Dukla je zvláštní věc
Kolem lány polí za městem
Dukla je víc než navážka a suť
Nazuj boty, běž rychle sem
Dukla je území nikoho
Klikatá cesta do neznáma
Dukla je hříčka slov
Ve všech pádech skloňována
Počmáraný kšiltovky
Pod bombry nový kérky
Naplno žijí jak se dá
Nezajímá je internátní škola
Kódovaný přezdívky
To je další věc
Jarní chlast na lavičce
S gustem saje
Mozek, Bulldog a s nimi Árijec
Kluci neznají žádný spěch
Dukla tu stojí miliardy let
A v proklatě krásných příchutích Siberky
Sny o holkách jsou tak horký
A v proklatě krásných příchutích Siberky
Mánii jsou drifty a motorky
Dukla je zvláštní čtvrť
Kolem lány polí za městem
Duklu miluj nebo suď
Ulpí ti v kůži jako krém
Dukla je zvláštní čtvrť
Patří klukům z internátu
Dukla je zvláštní čtvrť
Patří klukům z internátu
(Hanuš Šparlinek, 24.3.2023)
To je super! :)
25.03.2023 21:02:20 | Václav
díky za pročtení. Je to svérázné a ten svéráz jsem posílil ještě jednou slokou
27.03.2023 21:17:14 | Hanuš