Anotace: ...
prsty kloužou po stránkách
lidských příběhů
ztrácím se v nich
abych žít ten svůj
nemusela
z pohnutých osudů
postavená cela
kde chci zůstat
stůj co stůj
pevná vazba místo štítu
jako dotek lidské dlaně
snad svoje rozbité touhy
znovu objevím
na poslední straně
Moc krásné, ono někdy neuškodí, rozptýlit se mezi listy, co cizí příběhy vypráví :)
17.04.2023 08:36:16 | Narra
Ztracena tiše mezi řádky,
snad tvé touhy vrátí zpátky:)
Krásný den, Klárko
16.04.2023 16:55:24 | Emily Říhová