Vrší se stíny
Podivný svět
černí andělé
rozkázali
kdo bude za nepřítele
a kdo ne
a jako +
to bude vynucené...
Těžké je odkrojit perverzi od lidství
alespoň myslí, když už ničím jiným
Vždyť ona taky dělá všechno správně
když na piedestalu vynucené slávy vrší stíny...
Přečteno 97x
Tipy 11
Poslední tipující: vůně mraků, Kan, Frr, Stanislav32, paradoxy, Psavec, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)