Anotace: „Vždy pamatuj na padák. Jeden nikdy neví“
Letěl bych, letěl maje cíle
život je pouze tato chvíle
život je vzestup s volným pádem
a taky prostor pod pedálem.
Jenom ty pády občas bolí
každý svou cestu má a volí
každý je sobě vlastním pánem
a život začíná i končí s ránem.
líbí se mi téma i forma, moc pěkný kousek
06.06.2023 10:05:46 | stormeater