Anotace: Věk je prý pouhé číslo, ale pro mě je to vcelku životní Milník ražen mottem: "Buď teď a nebo nikdy" text jsem navíc posadil do perfektního kytarového podkresu, tak se zdejší komunitě zalíbí :) Zde pouze úryvek :)
Lidi se mě ptaj, co mám ve třiceti,
já jim odpovídám, jen svoje tradice,
Jiný mají ženy, domy děti
a já potřebuji vyhnat démony z moji palice
Lidi se mě ptaj na přání ve 30,
já jim odpovídám chci si užít svoje tradice,
Chci Lásku,Mír a Zdraví mezi světy a
svých kolem sebe pár a dobře bavit se.
Chci dopsat poslední slova týhle věty,
ať už mě ten vlak doveze do konečný stanice.
Zítra ráno vstanu pravou a opařím se čajem,
Fórky teď jsou stranou já nemám o ně zájem,
Lidi kolem klamou a na NEJKY si hrajem,
Cestu mám tu samou, nebem peklem rájem.
z chyb se nepoučím, volej doktora,
s mladím se loučím, divná podoba,
na kámošky to zkouším, nejde jim odolat,
Starý pecky pouštím, hrajou mi dokola.
https://www.youtube.com/watch?v=Vswf3ccFeyE