Nemocný jsem na mou duši,
možná je to k smrti,
hlava bolí, srdce buši,
to tě, ženo zdrtí.
Slivovicí, milý muži,
řádně vir jsi ničil,
z vázy jsi mi podal růži,
potom vodu vypil.
Takže žádné naříkání,
nastává čas na pokání.
V pondělí mi žena řekla
jak lednička si chladný
sousedka to vyvrátila
že k sexu mám vztah kladný.
Usmívám se. Co jen on to ztropil. Co růže nevypila, dopil.
08.06.2023 21:06:20 | šerý