Anotace: …
Stejně jako jindy vstává nevyspalý
podsaditý muž s dobrou pověstí
Mžourá - zří - nebe nánosy cínu halí
ulice kaluže - je po dešti
a dnes, sobotní ráno... a ten ptačí koncert!:) pěkná mini Márty*
10.06.2023 04:29:37 | Sonador
Jsi pěkná Když máš mini ;) By řekl živočišně laděný muž A poněvadž jsem půlčík Mám Tě rád pro Tvé astrální čaro Marty přeje Tobě árii ptačích hrdélek Ach
10.06.2023 14:18:38 | kudlankaW
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?