Vnímat krásy života,
zbystřit smysly,
otevřít oči a jít,
pak budou se dít zázraky,
když zapomeneš na strachy,
pak vše se v dobré obrátí,
tvá síla se navrátí,
tak nepřestávej snít.
..."Zázraky"se dějí,když máme svou Sílu.....když jsme bezpečně u sebe....Ji.
21.06.2023 19:28:50 | jitoush
Člověk by nikdy neměl přestávat snít, ale neměl by ani přestat vidět realitu :) Krásy života vnímám ale i tu ošklivost. Na zázraky věřím, jsem věčně doufající v lepší zítřky
19.06.2023 18:54:04 | pipidlouhapuncocha