Ticho, bez výčitek
střípky moudrostí
váza plná kytek
a v duši starosti.
Otisk na nábytku
v prachu nečistot
příchod bez polibku
stovky nejistot.
Tělo bez dotyku
sporák v mastnotě
divná síla zvyku
duše v temnotě.
Život na okraji
názor televizní
pytlík zůstal v čaji
který zraje plísní.
Nádech chrapotový
výdech jak by smet
osud tarotový
jako každý kmet.