Skříň na starý čochty
Anotace: Tajemná stará skříň na chatě, co asi může skrývat??
V rohu předsíně roky uzamknutá stojí
vysoká, úzká, bytelná
otevřít se jí chatař možná bojí.
Její tvář je neměnná.
Klíč od ní první majitel dávno ztratil
marně ho v trávě hledal
i když se ven rychle vrátil.
Dnes zbývá leda šperhák
a nebo zámek vylomit
tím ztratí svojí krásu.
Není to škoda?
Podobný nábytek
už umí jenom
málokterý truhlář vyrobit.
Přečteno 143x
Tipy 10
Poslední tipující: Koala, Alala, Jan Kacíř, Psavec, mkinka, Marťas9
Komentáře (4)
Komentujících (3)