S omluvou přicházím,
jen těžko slova nacházím
a proto pravím vám:
Jsem básnířka, co psát neumí,
jen ispirace někdy vyšumí
Jsem básnířka špatná,
která verše neposkládá
Opět nejsem můzou políbená,
je snad pouze ztracená?
Jsem básnířka smutná,
která nad vším pláče
Jsem básnířka zoufalá,
co ostatním prý básně krade
Jsem básnířka, co to tu kazí,
všem zde překážím,
a proto odcházím
Jsem obviněná nevinně,
pouze vy mne suďte!
Soudit za upřímnost - to ne. ...a jak tě sleduji máš záviděníhodné inspirace habakuk.
24.07.2023 23:35:29 | Jan Kacíř
Tohle je, moje milá,
první co se mi moc nelíbila,
ne kvůli té slov sklatbě
ale kvůli hanění se!
Píšeš moc hezky a od srdce!
24.07.2023 20:37:27 | Žluťák
Tvá slova na srdci mne hřejí,
po duši mne hezky hladí
Za Tvou podporu jsem vděčná,
nesmírně si toho vážím:-)
24.07.2023 21:58:23 | Misha