Děvče a racci
Vidím ji v celé její kráse, jak sedí a vlasy od větru rozházené, jí vlají až na oběžné dráze.
Koukám na tu slečnu z povzdálí, kde racci tančí a zpívají.
Copak asi ti ptáci neodbytní kvílejí, udělej to, udělej to, příteli.
Mým názorem je, že to není jejich, ani má věc, tak leť racku pryč a nech ať ze sebe svrhne tu strašlivou klec.
Slečna se znova do chřtánu temnoty zadívala, málem se jí při tom záda zohýbala.
Je celá vystrašená, a zároveň tak melancholicky klidná, až z toho nejdeno oko zamrká.
Podíval jsem se na ní znovu a skoro se lekl, že už skočí, ale to děvče se rázem otočí.
Seskočí ze zabradlí dolů a doufám, že má namířeno domů.
Věřím, že zpátky dorazí v pořádku, a že to nebudu stejné, jako na samém začátku.
Přečteno 156x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Lesní žínka, Psavec
Komentáře (1)
Komentujících (1)