Musí to být pohled z lavičky u pískoviště
Po metru - jako z Tarkovského - kaluž - hřiště
Jen pozvolna brát - každé jednotlivé okno
Smět zachytit ontologii - co jest - jsoucno
Mít tak autorovu urputnost - pel nadání
vedl by svou kameru táhle bez váhání
Ubohost osmi balkónů s hnědým zábradlím
Plešatý muž s dcerou - chlap s vzezřením nedbalým