Anotace: "Nemám rád lidi s hlavou v oblacích", řekl mi chlapec na zastávce...
Cesty a lidé
Nemám rád lidi s hlavou v oblacích
řekl mi chlapec na zastávce
dívala jsem se právě po mracích
a on že prý spěchá do své nové práce
Zakopl o mou tašku plnou přání
omlouvám se mu s tónem patosu
on že prý to ho nezachrání
a v tom mi kapka cvrnkla do nosu
Zastavil se a zvedl svoje oči
k mým, co se dívaj zase do nebe
nechtěla bys zatím někam skočit
než se ta hrozná bouřka přežene?
... a žili šťastně až...:)
Moc pěkna!
09.08.2023 12:49:54 | Žluťák