Anotace: Mentální průjem zničí i nejpevnější vztah.“
Vypsanou rukou, jak vyschlou fixou
píši ti dopis a nebuď si jistou
že brečím
potom cos.… třískla mi dveřmi.
Odešlas zhurta, přicházíš s vlajkou
tělem svým lákáš, pod bílou krajkou
co naplat
dobře vím... co se tam skrývá.
Zběsilá jízda do horních pater,
z pocitů závrať, jak z výšky Tater
a nápad
že zbývá... jen narvat si břicho.
Nedáš si se mnou játra na roštu
co láhev vína,či džbánek moštu
ať mlčím
ať jsem... už konečně ticho.
Díváš se na mě s pohledem saně
něco tu smrdí fakt nevídaně
a bolí
rozluka zdá se být jistou.
Lásky žár i chlad závrať a pád. Když chceme si brát musíme dát.
Nevím kolik je lidských cenových skupin a kolik stojí hodina života. Ale v lásce nekonečné trápení, tak lepší prázdnota.
11.08.2023 11:32:18 | šerý