Od prvního krůčku po první slova
Věci které již nelze opakovat
První písmenka a školní lásky
Oslavy dušiček a masky
Dívky dělali si řasy , měl jsem ještě vlasy
Na hlavě zrcátko jak znamení krásy
Nyní mám dva závodní pruhy
Pod očima z nedostatku spánku kruhy
Jak Růženka Zdravou bledou kůži
Tou mohou být také muži ?
Jako každý nemám na růžích ustláno
Ale smích hází mi záchranné lano
V životě je potřeba trochu komedie
Pro pochopení umění ironie
Sarkasmu se meze nekladou
Hlavně když to končí dobrou náladou
Ze školy do práce na autech
Nebo každý týden v jiném městě
Dítě co vydělává na capartech
Má život před sebou ještě
Na dokončení