Anotace: jen neohrabané vzpomínky, chci je tu zachytit.¨děkuji
Raná dospělost
Když začinal můj „dospelý“ život,
vnímala jsem jen to hezké, smrt se mi vzdálila
Užívala jsem si trávy a vína a nevnímala hodin tikot.
První láska, která mě nutila býti jiná mě nakonec spálila.
Nic není zadarmo děvče,
Poznej i bolest a budeš milovat více,
Nikdo však nepocitíl moje duševní křeče,
Pravdu díte Moudrosti,
Studem mám rudé lice.
S ranou vzpominkou dospělosti.
Láska, pravda, robota a životní koloběh,
Že by člověk někdy zdech,.
Zamilovaná jsem párkrát byla,
Věřila ve změnu,
Co je však duší dáno,nezměníte – ať je to pouhá čerň, nebo přespřílišná bělost po třicítce,
Najednou jsem oslovována dámo
A mám jiné hodnoty – černobílá zdá se být dramatem
I duha po dešti je barevná, tak jak v životě začneš vnímat po dvacítce.
Život bez bolesti a krás by nebyl životem.
P.S. Poříd si kaleidoskop – někdy vidíš jasné obrazy a někdy jen střípky, které si musíš poskládat