pomalu dozrávám v moudrého… ale ne,
k čemu se, přátelé, navzájem klameme?
moudrost mne minula jak móda nahého
celý svět nesnáším… i sebe samého
všechno znám, všechno vím, aniž kdo ptá se mě
nejlíp snad zahrabat dva metry do země
do kříže vytesat: Na sklonku života
úspěšně dozrál nám v starého kokota.
...Ironická sebereflexe nezaškodí.....prostě nebrat se tak vážně.....Ji./úsměv/
16.09.2023 09:03:14 | jitoush
...někdo k tomu dozraje..;-) ale mnohem horší je se tak narodit...
...jo, už můj strejda z Ostravy sám o sobě kdysi říkal, že je už "stašek" (STA-rý ŠE-divý K-okot"), jeho slova..;-D
15.09.2023 22:10:20 | Marten
soudíš se příliš příkře... kokot by určitě nebyl schopen téhle sebereflexe... líbí se mi to :-)
15.09.2023 09:14:05 | cappuccinogirl