Dvojka limericků
Anotace: Další perličky na pobavení.
Jeden mladík ze Zlína
sáhl dívce do klína
to vám byla mela
černý pás prý měla
prchnul radši ze Zlína
Jeden řezník z Březhradu
v sóje našel náhradu
do párků ji dává
prý je tuze zdravá
tak nás šidí v Březhradu
Přečteno 105x
Tipy 23
Poslední tipující: Dejvis, Špáďa, Fialový metal, Akrij8, Bufik, Kan, martinaV, IronDodo, RadoRoh, Koala, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)