Včera jsem podal daňové přiznání
ano, pozdě
ale je to prostě nezbytné
a jelikož jsem plátce daně
ze svých činů
ještě jsem doplácel:
za chlast
za prášky na spaní a úzkost
za neřešené problémy
za neustálé stěhování
za novou práci
za utracenou lásku
bylo toho dost
vzali si kus mozku
bylo mi do breku
ale zbytek mozku nepustil jedinou slzu
Vypadá teď jak okousaný květák
krvácí černou krví
topí se a já s ním
Daň za poslední rok byla kurevsky vysoká
Velmi neotřelá forma, trochu drsná, ale stále vnímám statečnost a sílu ;)
21.09.2023 20:52:29 | Kaňka
Ta statečnost se často vytrácí a přicházejí propady...není to snadné
22.09.2023 18:07:53 | GiovaniDaVinci
Já teda taky posílám pohlazení a pusu, aby bylo líp... ale hlavně tvým směrem posílám obrovskou porci obdivu ccinový holky... napsal jsi to skvěle...wow
21.09.2023 20:43:35 | cappuccinogirl
Ježiš to je hezké :-) děkuji a jsem rád, že se tak líbilo (pohlazení a pusu si nechám líbit) O:-)
22.09.2023 18:07:02 | GiovaniDaVinci