Anotace: Přátelé, pokud vám někdo nabídne tyto drogy,okamžitě utíkejte!!!
Feťák
Zájem jediný nastřelit si do žíly
Užít si euforii - přežívání v iluzi
sjetí - vnímání představy
a žití z kradení.
...Fentanyl je tak silný,
že člověku nevadí vlastní zabití.
Drogy jsou špatné a je dobře, že o tom mluvíš.
21.09.2023 20:59:25 | mkinka
Bohužel se tento syntetický opiát dostal i do čR, kde umírají lidé, protože je 25x - 50x silnejší než Heroin. Při aplikaci "in nitro" skutečně způsobuje předávkování a jistou smrt v dávkách, které narkomani při aplikaci nedokáží odhadnout, protože je to extrémně koncentrovaná látka a navíc umocněna schopnostmi daného vařiče a léků, z kterých to dostává . Rozhodně je to zabiják největší.
Nejsem proti drogám, občas zakalím, občas si zakouřím, zahulím párkrát do roka, ale tohle je opravdu extrémní a těžkej kalibr sebezničení.
21.09.2023 21:17:46 | Krahujec