Anotace: …
Město se stále ještě neprobouzí
v ulicích panuje zvláštní ticho
před prodlouženým víkendem
Pudy lomcují tělem a mě popouzí
spal jsem neklidně pod mokrou cíchou
je to pravidlem - ni trendem
.-)) Jsi se pěkně zpotil...
25.09.2023 13:55:17 | CULIKATÁ
Sám Zbrocený potem Nejen
25.09.2023 14:50:14 | kudlankaW
:D
25.09.2023 08:47:18 | kozorožka
Tobě se to směje Jen tak dál
25.09.2023 10:54:51 | kudlankaW
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?